Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

ВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
21 серпня 2015

Дорогі краяни!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України!

День Незалежності ми відзначаємо в пору складних випробувань, у час війни на Сході.  Події у зоні АТО   не дають нам сповна радіти. Ми втратили на Майдані та у зоні АТО цвіт української нації, кращих синів і дочок  України.

Московські окупанти протягом століть знищили мільйони українців. Вони  знищили лідерів української нації: Симона Петлюру, Євгена Коновальця, Степана Бандеру, знищили десятки тисяч борців за українську  справу і творців її національної ідеї.

І зараз ворог паплюжить імена наших героїв, намагається знищити нашу історичну пам’ять, здійснює збройну агресію на нашій землі. Проте ідеї державного суверенітету, незалежності глибоко запали у серця мільйонів українців і ніхто уже не зупинить поступу народу до його нестримної волі до свободи і справедливості. Переконаний, що вороги України зазнають поразки. Впевненості, рішучості у нашій перемозі нашим хлопцям на Майдані, а зараз на Сході України надавав і надає подвиг наших попередників, наша героїчна історія.

Сьогодні, у цей святковий, а водночас сумний день,  схилімо голови перед світлою пам’яттю усіх, хто віддав життя за Незалежність України, згадаймо усіх Героїв Небесної Сотні, наших земляків: депутата районної ради, Героя України, Сотника Івано-Франківської Сотні Сергія Дідича , загиблих в зоні АТО- Андрія Галая , Юрія Дутчака , Степана Стефурака , Василя Білика та всіх,  хто  віддав своє життя, захищаючи територіальну цілісність України. Всі вони ціною власного життя освятили Незалежність нашої держави. Їх немає з нами, але їхня духовна присутність надає нам віри і оптимізму у світле майбутнє України.

У цей день бажаю Вам та Вашим родинам миру, добра, достатку, міцного здоров‘я, щастя. Нехай Ваші серця наповнюються гордістю за нашу державу, за наших Героїв, прагненням до єдності та порозуміння.

Нехай синьо-жовтий стяг, омитий кров‘ю Героїв, гордо майорить над Україною. Нехай Господь береже Україну і наших воїнів!

Слава Незалежній Україні! Слава нашим Героям!

З повагою,

голова районної ради                                                                            Богдан Кобилянський


Дизайн: Роман Туз