Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Громада „Єдність заради добра” с. Сороки
23 березня 2016

Громада „Єдність заради добра” с. Сороки
завершила роботи в Проекті ЄС/ПРООН
„Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”- ІІІ

Сьогодні приємно говорити про реальні зміни в громаді с. Сороки, які відбулися за активної участі в Проекті.  Працюючи в Проекті громада надбала певний досвід роботи у створенні громадської організації, налагодженні партнерської співпраці, вирішення важливих питань з розвитку своєї території. Громада реалізувала мікропроект „Енергозберігаючі заходи в Сороківській ЗОШ І-ІІІ ступенів (заміна вікон та дверей)”.
Урочистості з нагоди такої події відбулися в Сороківській ЗОШ І-ІІІ ступенів. В цих дійствах активну участь взяли учні, педагогічний колектив, батьки та численні гості: заступник голови районної ради Галина Дідич, заступник голови районної державної адміністрації  Ярослав Левкун, заступник керуючого справами районної ради, координатор ресурсного центру громад  Олександра Ґудзик. Слово про активну участь громади  виголосив  голова ГО „Єдність заради добра”  Віктор Кушнірук, директор школи Іван Грицюк, які сказали, що для них було великою радістю працювати в Проекті, бо ніколи не думали, що Сороки можуть бути відібрані для участі в такому Проекті. Це був наш перший Проект. Прозвучали слова подяки голові районної  державної адміністрації Богдану Кобилянському, сільському голові Михайлу Дерпаку, обласному ресурсному центру громад – Олесі Хомин і Лесі Попелюх, центральному офісу Проекту, обласній та районній владі і всій громаді села.
З вітальнім словом до присутніх звернулися Галина Дідич, Ярослав Левкун, сільський голова Михайло Дерпак, Олександра Ґудзик.

Дизайн: Роман Туз