Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Вітання з Днем місцевого самоврядування
06 грудня 2016

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів, шановні виборці,

які вболівають за проблеми рідного міста, селища, сіл, дбають про їх розквіт та процвітання.

Вам випала доля працювати у нелегкий період державотворення та утвердження правової демократичної держави, пріоритетом для якої є, насамперед, інтереси громадян.
Висловлюємо вам слова подяки за нелегку, відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальних громад, саме вона є складовою частиною стабільності і процвітання нашої держави, благополуччя і достатку в кожній родині.
Місцеве самоврядування є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Саме органам місцевого самоврядування уготована висока честь і відповідальна місія об'єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити Городенківщину і всю Україну щасливими і багатими.
Окремо хочеться привітати теплими і щирими словами ветеранів місцевого самоврядування. Ми глибоко поважаємо ваш неоціненний досвід, небайдужість, готовність прийти на допомогу.
З нагоди свята бажаємо усім наснаги, нових здобутків у нашій спільній справі, здоров’я, миру, злагоди, активної громадянської позиції та єдності.


Голова районної ради                                                              Іван Мандич

Дизайн: Роман Туз