Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Привітання з Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці/.
12 жовтня 2018

Шановна громадо Городенківського району!

У світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка завжди вважалася заступницею і покровителькою нашого народу, ми, українці, відзначаємо: День українського козацтва та День захисника України. Це знаменно, оскільки символізує зв’язок поколінь та давню історичну традицію.
Багато сторінок історії нашої держави є героїчними. Кожна епоха славиться іменами мужніх захисників, які віддали свої життя у боротьбі за незалежність, територіальну цілісність та суверенітет України.
І сьогодні на нашій рідній землі війна. І сьогодні наші воїни виборюють так потрібну для нас перемогу, заради відновлення миру, заради майбутнього України.
Шановні захисники України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!
Сердечно вітаю Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами.
Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.
Вічна Пам’ять Героям, які віддали своє життя за Незалежність України!

Слава Україні!
Героям Слава!


З повагою,
г олова районної ради                                                             Іван Мандич

Дизайн: Роман Туз