Офіційний сайт Городенківської районної ради

Анонси

Розпорядження про скликання сімнадцятої сесії районної ради.
19 березня 2018

УКРАЇНА
ГОРОДЕНКІВСЬКА РАЙОННА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ


Про скликання  сімнадцятої  сесії
районної ради


І. Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати  сімнадцяту сесію районної ради 30 березня 2018 року о 10 годині в залі засідань районної ради:

1. Про затвердження статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА „ГОРОДЕНКІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ” Городенківської районної ради.
2. Про схвалення цільової програми проведення діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Городенківському районі на 2018-2022 роки
3. Про внесення змін до районної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки Городенківського району на 2016-2020 роки затвердженої рішенням районної ради від 26.12.2015р. №24-2/2015
4.  Різне.

ІІ. На сесію запросити депутатів обласної ради, голову та заступників голови районної державної адміністрації, начальників управлінь і відділів райдержадміністрації, керівників підприємств, організацій, установ, голів політичних партій та громадських організацій, голів міської, селищної та сільських рад, працівників засобів масової інформації.

Голова районної ради                                 Іван  Мандич

Дизайн: Роман Туз